fbpx

Star Wars Jedi: Survivor krijgt finale gameplay trailer

star wars jedi survivor

Uitgever EA en ontwikkelaar Respawn Entertainment hebben een finale trailer voor Star Wars Jedi: Survivor gedeeld. Hoewel de video als gameplay trailer bestempeld wordt, gaat het eerder om een mix van cutscenes en gameplay. Verwacht dus geen ononderbroken footage.

Toch moet gezegd dat deze game er bijzonder goed uitziet. Cal Kestis is geen Starkiller, maar de kerel weet zijn mannetje te staan in een heelal dat onderdrukt wordt door het machtige Empire.


Survivor speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen van de eerste titel af. Als een van de laatste overlevende Jedi Knights, is het aan Cal Kestis om zich te verzetten tegen de overrompelende macht van The Empire.

Wat gameplay betreft, krijgt Cal Kestis tal van nieuwe vaardigheden. Zo kan hij overweg met een arsenaal aan lightsabers en mag hij talloze nieuwe planeten verkennen. Uiteraard heeft hij ook The Force aan zijn zijde. En het lijkt erop dat die kracht deze keer een pak sterker is.

Maak alvast wat plaats op je SSD vrij, want EA maakte bekend dat de actiegame maar liefst 155 GB opslagruimte vereist.

Neem jij de lightsaber van Cal Kestis weer op? Vanaf 28 april komt Star Wars Jedi: Survivor naar PS5, Xbox Series en pc.

Een reactie achterlaten