fbpx

Star Wars: Dark Forces Remaster heeft releasedatum beet

Star Wars Dark Forces Unreal

Ontwikkelaar Nightdive Studios heeft bekendgemaakt dat Star Wars: Dark Forces Remaster vanaf 28 februari in de rekken ligt. De game verscheen oorspronkelijk in 1995 en was een van de beste Star Wars shooters ooit, allicht dankzij de sterke Doom invloeden.

Nightdive Studios, bekend van de System Shock remake, blaast de titel nieuw leven in via zijn KEX engine. Als resultaat ondersteunt de titel op moderne hardware een 4K-resolutie aan 120 frames per seconde. Daarnaast kreeg de gameplay een update en zijn zowel de belichting als de rendering technieken verbeterd. Ook de cutscenes werden gemoderniseerd.


In Star Wars Dark Forces Remaster kruip je in de huid van Kyle Katarn. De kerel liet The Empire achter zich om huurling te worden. Al snel sluit hij zich aan bij de Covert Operations Division van de Rebel Alliance en krijgt hij de opdracht om The Empire te infiltreren. Zijn missie? Meer info verkrijgen over het geheime Dark Trooper Project en zo verhinderen dat de greep van The Empire op het universum nog sterker wordt.

Hieronder kan je de onthullingstrailer bekijken.

Een reactie achterlaten