fbpx

Star Wars VR wordt hét paradepaardje van PlayStation VR

Volgens Sony zal Star Wars Battlefront VR twijfelaars over de streep trekken. Volgens John Koller, Sony’s vice president of marketing, is de game een echte ‘killer app’ voor de PlayStation VR.

Tijdens een interview vertelde hij dat Sony nauw samenwerkt met EA, DICE, Lucasfilm en Disney om een onvergetelijke ervaring neer te zetten:


Battlefront zal één van die games zijn die aan gamers toont wat het betekent om in een VR-wereld te zitten. Doordat het spel ontworpen wordt als een VR-ervaring, zal het heel verschillend zijn van de huidige PS4-titel.

Star Wars Battlefront VR zal exclusief voor PlayStation VR verschijnen. Koller gelooft dat exclusiviteit een grote rol zal spelen bij het succes van VR-games. Sony heeft echter niet één, maar verschillende ‘killer apps’ in de maak.

PlayStation VR zal vanaf oktober bij ons in de rekken liggen. Over Star Wars Battlefront VR is er nog bitter weinig bekend. Voorlopig blijft het dus gissen naar een releasedatum.

REACTIES (4)

 1. Yoshi Mertens

  Dat zou echt de kers op de taart zijn! Battlefront was grafisch gezien al amazing, laat staan dat je er nu meteen zelf in kan springen 😀

 2. Hemi Clarysse

  interessant ,wil ik wel eens uittesten

 3. Jonas Vanhaesebrouck

  machtig!!!

 4. Karel Steutelings

  Hopelijk geen on-rails shooter.

Een reactie achterlaten