fbpx

Square Enix: “Ontwikkeling Final Fantasy 16 loopt vlot, slaat Tokyo Game Show over”

Final fantasy 16

Tijdens een livestream voor Final Fantasy XIV heeft Naoki Yoshida wat ook nieuwe info gelost over het aankomende 16de deel in de reeks. Zo zou het hoofdverhaal van Final Fantasy XVI volledig afgewerkt zijn. Ook is de opnames van de stemmen is zo goed als afgerond, inclusief Engelse voice overs.

Een releasedatum hebben we helaas nog niet. Bovendien zal de game niet aanwezig zijn op de Tokyo Game Show, wat nochtans een belangrijk event is voor Square Enix. Al heeft producent Yoshida daar een reden voor.


Zo wil hij dat de volgende trailer ‘spelers zal overtuigen om de game te kopen’: Ik hou er niet van om telkens kleine fragmenten te tonen om zo spelers aan het lijntje te houden. Volgende keer willen we iets laten zien waardoor spelers de game effectief willen spelen.”

Verder voegde hij nog toe dat hij niets zal tonen waarover hij niet tevreden is. Zo gaf Yoshida aan dat de graphics van de game al getoond zijn, maar dat ook de combat moet inslaan als een bom. De man belooft dan ook dat er heel moeite in de game wordt gestoken om de kwaliteit op punt te krijgen.

Als de ontwikkeling zo vlot blijft gaan, kan de game misschien wel met kerstmis 2022 in de rekken liggen. Wat denken jullie?

Een reactie achterlaten