fbpx

Square Enix hoopt meer Final Fantasy VII Remake info te delen in 2022

Final fantasy 7

Het is ondertussen al bijna 2 jaar geleden dat het eerste deel van Final Fantasy VII Remake verscheen. Gezien de originele game dit jaar 25 kaarsjes uitblaast, hoopt Square Enix eindelijk meer info te kunnen delen van de sequel. Dat liet producent Yoshinori Kitase weten in een livestream.

Kitase loste het statement tijdens een presentatie van Final Fantasy VII: The First Soldier. Zo zei hij in het kader van de Remake ‘dat hij waarschijnlijk wat meer info kon delen dit jaar’.


Tetsuya Nomura, de regisseur van de game, vond dat schijnbaar niet voldoende. Hij onderbrak Kitase om te zeggen ‘dat-ie wat gedetailleerder mocht zijn’.

Bijgevolg ging Kitase verder: ‘Nu de 25ste jaargang van Final Fantasy VII begonnen is, zou ik de titel zeker willen vieren dit jaar’. Daarnaast voegde hij toe dat-ie ‘in 2022 meer nieuws hoopt te delen van de game.

Houd er natuurlijk rekening mee dat Final Fantasy XVI ook nog in de maak is bij Square Enix. De algemene verwachting is dat die game voor het tweede deel van de Remake in de rekken zou liggen.

Al moeten we ook in het achterhoofd dat Covid-19 de planning van menig studio om zeep heeft geholpen, dus alles kan nog veranderen. Wij houden in ieder geval de vingers gekruist voor een aankondiging dit jaar.

Een reactie achterlaten