fbpx

Splinter Cell handelsmerk krijgt update van Ubisoft

Splinter Cell

De geruchten over een nieuwe Splinter Cell zwellen aan. Zo zou Ubisoft groen licht gegeven hebben voor een gloednieuw deel dat leentjebuur speelt bij de Hitman-serie. Waar of niet? Wij gokken het eerste, gezien de uitgever nu ook het handelsmerk van de game een update heeft gegeven.

De vernieuwing van het Splinter Cell patent werd ingediend door Ubisoft op 6 december via Justia Trademarks. De laatste update dateert van 2017. In de tekst verving Ubisoft de beschrijving van ‘interactive multiplayer games’ door ‘providing an online computer game’.


Het valt dus niet te ontkennen dat de nieuwe Splinter Cell online elementen zal bevatten. Of dat slechts leaderboards zullen zijn? Misschien co-op voor twee spelers zoals in Splinter Cell: Chaos Theory? Of gewoon een online store waar je allerlei cosmetische items kan kopen? Dat valt af te wachten.

Hopelijk komen we binnenkort meer te weten. Hoewel het hierboven vermelde gerucht laat verstaan dat de ontwikkeling zich in een vroeg stadium bevindt, zou de nieuwe game wat leentjebuur spelen bij Hitman. Ongetwijfeld mogen we dus doelwitten omleggen op drukke locaties.

Wij kijken er in ieder geval hard naar uit.

Een reactie achterlaten