fbpx

Spider-Man krijgt gratis Fantastic Four outfits

Dat Marvel’s Spider-Man even badass als modebewust is, mag duidelijk zijn na een kijkje in zijn kleerkast. Peter Parker kan kiezen uit een waaier aan suits om New York te redden. En dankzij Patch 1.14 voor de game, komen daar nog twee suits bij.

De nieuwe outfits van Spidey zijn geïnspireerd op zijn samenwerking met The Fantastic Four. In de stripreeks bezoekt de slingerende held namelijk het hoofdkwartier van de Four om zich te verlossen van de alien symbioot, die later bekendstaat als Venom. The Fantastic Four weten hem te verlossen van de parasiet, al raakte Peter Parker ook zijn kostuum kwijt. Dus gaven de vier helden hem maar een Fantastic Four hem maar een outfit van zichzelf, inclusief papieren zak. Om de identiteit van Spider-Man verborgen te houden. En zo was het Bombastic Bag Man Suit geboren.


Het tweede Spidey-pak is daarentegen gebaseerd op de periode waarin Peter Parker zich aansluit bij de Fantastic Four om het kwaad te bestrijden. Samen vormen ze de Future Foundation en dragen vanaf dan coole wit-zwarte pakken. Awesomesauce!

Een reactie achterlaten