fbpx

Spider-Man: Miles Morales heeft 4K/60 FPS setting

Spider man

Dat de PS5-exclusive Marvel’s Spider-Man: Miles Morales er fantastisch zal uitzien, mag duidelijk zijn na een tweet van ontwikkelaar Insomniac Games. De studio deelde dat de game een Performance Mode heeft op PS5 die garant staat voor een 4K-resolutie aan 60 frames per seconde.

Webslingeren door New York zal dus weer geweldig vloeiend aanvoelen. Opvallend is wel dat Insomniac Games deze Performance Mode optioneel niet. Wat de studio daarmee bedoelt, is niet meteen duidelijk. Al heeft het waarschijnlijk te maken met technologische beperkingen. Wie wil de game wil spelen in 4K en 60 FPS moet alternatieve modi waarschijnlijk laten vallen. Eén mogelijkheid is bijvoorbeeld Ray Tracing, aangezien dat heel wat rekenkracht vergt.

Een beetje vergelijkbaar met de keuze tussen resolutie en performance modi op de huidige PS4 Pro dus. Op zich is het dan wel vreemd dat we meteen voor keuzes staan, die de beperkingen van next-gen consoles meteen in de kijker zetten. Misschien maar wachten op een PS5 Pro?

Een reactie achterlaten