fbpx

Spider-Man komt exclusief naar Marvel’s Avengers op PlayStation

spider man is coming to marvels avengers as a playstation ex 7scy.1200

Met Marvel’s Avengers geeft Square Enix gamers de kans om met de coolste superhelden aan de slag te gaan. Vijanden afrossen met Captain America, Iron Man, The Hulk, Thor, Black Widow en Spider-Man wordt supervet. Wacht, Spider-Man ook? Yup, Spidey komt begin 2021 naar de The Avengers als extra personage. Exclusief op PS4 en PS5.

Ontwikkelaar Crystal Dynamics heeft via de PlayStation Blog bekendgemaakt dat Spider-Man begin volgend jaar als PlayStation-exclusive personage naar de game komt. De makers beloven dat ze er alles aan doen om de bewegingen van de held zo behendig en vloeiend te maken als in de Spider-Man game van Insomniac Games.


Natuurlijk is het wel de vraag of dat gaat lukken, want Marvel’s Avengers is in eerste instantie een actiegame, met een kleinere focus op exploratie. Mocht de besturing toch minder vlot zijn dan je gewend bent, dan kan je nog steeds opteren voor de Spider-gadgets, want ook die zijn paraat in Marvel’s Avengers. Hadden we trouwens al vermeld dat Peter Parker een compleet nieuw Spider-Man-pak krijgt voor de game?

Voor meer info kan je hier terecht. En misschien het belangrijkste weetje: Spider-Man is gratis voor alle spelers. Zolang je de game op een PlayStation-console speelt… Al eerder maakte Square Enix bekend dat ook superheld Hawkeye na release zijn opwachting maakt als gratis downloadbaar personage, maar dan op alle platformen.

Marvel’s Avengers verschijnt 4 september voor PS4, Xbox One en pc.

Avengers spiderman

Een reactie achterlaten