fbpx

Spider-Man 2 en Wolverine komen exclusief naar PlayStation 5

Spidey Wolverine

Zowel Marvel’s Spider-Man 2 als Wolverine worden exclusieve titels voor de PlayStation 5. Ontwikkelaar Insomniac Games bevestigt dat beide games geen tegenhanger krijgen op PlayStation 4. Goed nieuws, want dat betekent dat de studio zich kan concentreren op slechts één versie.

In Marvel’s Spider-Man 2 staan Peter Parker en Miles Morales oog in oog met Venom. Althans, dat doet de eerste trailer vermoeden. Verwacht de game echter niet voor eind 2022, want er is nog wat werk aan de winkel.


Ook Marvel’s Wolverine, dat pas na Marvel’s Spider-Man 2 verschijnt, lanceert enkel voor PS5. Van die game weten we helaas nog bitterweinig. Behalve dat we absoluut vijanden aan stukken mogen rijten met de vlijmscherpe klauwen van de held.

Gezien de release window van beide games, hoeft het trouwens niet te verrassen dat de titels enkel verschijnen op Sony’s meest recente console. De uitgever moet immers ooit de volledige overstap wagen naar next-gen. Horizon Forbidden West en God of War Ragnarok daarentegen krijgen wel nog een PS4-versie.

Een reactie achterlaten