fbpx

Soulslike-met-Pinokkio Lies of P verschijnt in augustus

Lies of P

Ontwikkelaar Round8 Studio heeft onthuld dat zijn langverwachte Soulsborne game Lies of P vanaf augustus in de rekken ligt. Een specifieke releasedatum is er nog niet, al deelde de studio het nieuws samen met een verse trailer.

We zien geen gameplay in de video hieronder, wel de creatie van een spuuglelijk monster met een cool design. Dat je het beest te lijf moet gaan staat vast. Als mechanische Pinokkio word je in het begin van de game wakker in het treinstation van de stad Krat. Jouw enige aanwijzing is een briefje met daarop ‘vind mr. Gepetto hier in de stad’.


Aan jou dus om de straten van Krat te verkennen en je maker te vinden, al is dat niet zo eenvoudig. De stad is overrompeld door mechanische monsters en duistere creaturen, waarmee je de strijd moet aangaan. Hier en daar vind je ook burgers, die jou kunnen helpen.

Al hangt die hulp grotendeels af van de keuzes die je maakt. Ben jij eerlijk en blijf je een mechanisch kereltje? Of kies je ervoor om te liegen en uiteindelijk mens te worden?

Lies of P verschijnt voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One en pc. De game staat vanaf release ook op de Xbox Game Pass.

Een reactie achterlaten