fbpx

Soulja Boy wil Fortnite op volgende console

Soulja Boy

Soulja Boy geeft niet op en heeft zijn zinnen nu op Fortnite gezet. De game zou speelbaar zijn op zijn volgende console. De rapper probeerde eind vorig jaar al een paar goedkope Chinese emulators te verpatsen als een exclusieve Soulja console. Tot Nintendo er wind van kreeg. Dus ging hij maar op zoek naar een PS Vita kloon om die voor het driedubbele van de originele prijs te verhandelen.

Ook mislukt, want na de aankondiging ging zijn webshop plots offline. Volgens de rapper zou zijn website gehackt zijn door een concurrent. Juist ja.


Soulja Boy geeft echter niet op, want de rapper heeft alles op alles gezet om Fortnite speelbaar te maken op zijn volgende console:

“Yup, we werken eraan. Op de huidige console zal het nog niet gaan. Op de volgende wel.”

Op zijn huidige console (een Chinese Xbox-kloon die je niet meer kan bestellen) kunnen spelers volgens de rapper zo’n 800 officieel gelicenseerde PS4-games spelen. Enkel jammer dat de console niet eens genoeg opslagruimte biedt voor 2 PS4-games. Nu goed, zijn volgende generatie Soulja-consoles zal volgens Soulja Boy wèl Fortnite kunnen spelen.

Wat ze daar bij Epic Games op te zeggen hebben? Die staan er van te kijken. Nick Chester, senior PR manager van de studio, had er het volgende over te zeggen:

“Nee, absoluut niet. Je zal Fortnite nooit kunnen spelen op een illegale console omdat we anti-cheat en anti-piraterij maatregelen genomen hebben.”

Misschien moet Soulja Boy er eerst maar eens voor zorgen dat hij zijn webshop terug online heeft? Ach ja, elke beginnende ondernemer struikelt wel eens, zeker?

Een reactie achterlaten