fbpx

Soulja Boy probeert nu PlayStation Vita kloon te verpatsen

Rapper Soulja Boy wil koste wat kost voet aan de grond krijgen in de game-industrie. Nadat hij de verkoop van zijn dubieuze Soulja Game Console moest stopzetten, gooit hij het nu over een andere boeg. In plaats van een Nintendo-emulator, kiest hij deze keer voor een kopie van de PlayStation Vita.

Volgens zijn webshop belooft het toestel ‘uitstekend vakmanschap en design’, met een waaier aan features zoals een ingebouwde camera, tv-output, een HD-microfoon en een schermresolutie van – hou je vast – 480 x 272 pixels. Dankzij de oersterke batterij kan je uren gamen. Alleen weten we niet welke titels je kan spelen, want een lijst van spellen zit er niet bij. Wel weten we dat het toestel een 10-tal bekende emulators ondersteunt. Allicht zitten daar ook games van SEGA en Nintendo tussen.


Sta jij te popelen om dit toestel te kopen? Rep je kont dan naar de Soulja webshop en haal het ding in huis voor maar liefst 99 dollar. Dat is een korting van iets meer dan 50% op de originele prijs van 200 dollar. Of je kan ook een bezoekje brengen aan de Chinese webshop AliExpress waar je het apparaat kan kopen voor 25 euro. Een echte ondernemer, die Soulja Boy.

Hoe lang het zal duren vooraleer Sony en andere uitgevers komen aankloppen bij de rapper? Wij geven Soulja Boy’s nieuwe console 3 weken…

Een reactie achterlaten