fbpx

Rapper Soulja Boy gaat (alweer) nieuwe gameconsole uitbrengen

soulja boy

Soulja Boy leert duidelijk niet van zijn fouten. De Amerikaanse rapper en producer heeft aangekondigd dat hij opnieuw een gameconsole op de markt wil brengen. Dat deed hij ook al in 2018, maar moest de verkoop staken toen bleek dat zijn consoles gewoon spotgoedkope Android knock-offs uit China waren.

Voor zijn nieuwe console belooft Soulja Boy echter een nieuwe aanpak. De rapper zou dit keer een console van nul te bouwen, met een compleet nieuw design en nieuwe games. Helemaal niet zoals het fiasco twee jaar geleden.


Toen bleek zijn high-end gameconsole van 399 dollar eigenlijk een spotgoedkope Androidconsole uit China te zijn. De handhelds die hij verkocht bleken dan weer slechtwerkende ripoffs van Nintendo’s Game Boy en Switch. Toen Nintendo dreigde met een rechtszaak, stopte Soulja Boy de verkoop.

Maar nu wordt het dus helemaal anders. Op het Instagramkanaal van zijn Soulja Gaming kan je alvast een video zien van zijn gloednieuwe Soulja Gaming console. En die lijkt (alweer) verdacht veel op een emulatorconsole die je op Aliexpress kan kopen voor 35 euro.

Benieuwd hoe dit alweer erg twijfelachtige verhaal zal aflopen.

Een reactie achterlaten