fbpx

Sony werkt met Deadpool-schrijvers aan nieuwe Twisted Metal-serie

Twisted Metal

De productie van de Twisted Metal-serie die in de maak is bij PlayStation Productions is al aardig op weg. Zo heeft Sony een getalenteerd schrijversduo ingehuurd voor de uitwerking van het script. En daarmee kan de voorbereiding van de opnames ook beginnen.

Volgens filmwebsite Variety haalde Sony Pictures Television en PlayStation Productions niemand minder dan Rhett Reese and Paul Wernick aan boord. Beide schrijvers van onder andere de Deadpool-film zullen samen met Michael Jonathan Smith (Cobra Kai) aan het script van de Twisted Metal-serie werken. Bovendien zullen de drie heren ook de functie van uitvoerend producent hebben.


Volgens de plannen wordt Twisted Metal een komische actieserie. Een ferverte automonteur en een schietgrage autodief slaan de handen in elkaar om een mysterieus pakketje af te leveren in een post-apocalyptische woestenij. Terwijl het duo zijn best doet om dodelijke raiders te vermijden, duikt uiteraard duikt ook de iconische Sweet Tooth op.

Een beetje zoals Mad Max, maar dan met een vieze clown in een ijscowagen? Klinkt euhm, veelbelovend. Een releasedatum is er helaas nog niet.

Een reactie achterlaten