fbpx

Sony weigert game die je vrouwen leert versieren

Toeval of niet, maar Sony weigert op Internationale Vrouwendag een spel waarin je als rokkenjager vrouwen probeert te versieren. Omdat het concept van Super Seducer toch enige controverse uitlokt, verschijnt het niet in de PlayStation Store.

Het bericht werd bevestigd aan de website Motherboard. Normaal moest Super Seducer vandaag verschijnen voor de PlayStation 4. De bedenker van de game en zelfverklaarde goeroe der verleidingskunst, Richard La Ruina, wenst geen commentaar te geven op het voorval. Hij is van mening dat Super Seducer een realistische weergave is die veel diepgang geeft rond het verleiden van vrouwen. Wanneer een vrouwenverslinder zich misdraagt, zal hij ook gestraft worden in de game.


Wie de game toch wenst uit te proberen, kan het spel wel kopen via Steam voor 9,99 euro. Grappig genoeg zijn er ook add-on packs zoals ‘Earning the Kiss’ en ‘Nighttime Strategy’ die elk 3,99 euro kosten. Als je graag grappige gebruikersreviews leest, is de pagina van Super Seducer in de digitale winkel van Valve ook een aanrader.

Een reactie achterlaten