fbpx

Sony trakteert PS Plus-leden op twee toppers in september

Hoezo de zomervakantie zit erop? Terug gaan werken of terug naar school? ’t Zal voor oktober zijn, want Sony dropt zowel God of War III: Remastered als Destiny 2 voor PS Plus abonnees in september.

In God of War III: Remastered mag je het Griekse Godendom bijeenvegen op Olympus. Je weet wel, nog voor Kratos met zijn hebben en houden naar Midgard vertrok. Uiteraard heeft de game geen PS4-graphics, maar dat wil niet zeggen dat er geen spektakel te vinden is. Integendeel.


In Destiny 2 mag je als Guardian het universum redden met een shitload aan vuurkracht en epische vaardigheden. Net op tijd voor de nieuwe expansie van Forsaken. Het beste nieuws? Je kan de game nu al meteen downloaden, terwijl je op de rest van het aanbod moet wachten tot 4 september.

Op PS3 kan je daarnaast ook aan de slag Another World: 20th Anniversary Edition (ook speelbaar op PS4 en PS Vita) en QUBE Director’s Cut.

Voor eigenaars van de PS Vita zijn de games Foul Play en Sparkle 2 deze maand gratis te downloaden via PS Plus.

Ten slotte zijn er ook nog 2 bonusgames, namelijk horrorgame Here They Lie voor PlayStation VR en Knowledge is Power voor PlayLink.

Een prachtig aanbod dus, dat Microsoft niet weet te overtreffen. Welke games haal jij in huis?

Een reactie achterlaten