fbpx

Sony toont indrukwekkende gameplay van Spider-Man 2

Spider Man 2 C

Ontwikkelaar Insomniac Games heeft tijdens de PlayStation Showcase de eerste gameplay gelost van Marvel’s Spider-Man 2. En die was behoorlijk indrukwekkend. Eerst maakten we kennis met Kraven the Hunter. Daarna demonstreerde Peter Parker zijn Venom-krachten. En ook Miles Morales stak de kop op.

Dat de Venom-krachten van Parker cool zijn, kan je hieronder zien in de trailer. Ze voegen een hele nieuwe dimensie toe aan de combat, waardoor de game bij momenten een beetje op Prototype lijkt. Al is de symbioot helaas niet zo positief voor Peters humeur.


Verder in de gameplay demo, komt ook Miles Morales in beeld. De jonge Spider-Man achtervolgt Kraven the Hunter die het gemunt heeft op Lizard. De jacht lijkt in het voordeel van Kraven, want hij heeft talloze hightech wapens en voertuigen tot zijn beschikking. Wat volgt is een übervette achtervolging, waarbij de actie ontzettend filmisch in beeld wordt gebracht.

Hadden we trouwens al vermeld dat je naadloos kan wisselen tussen de twee Spider-Men? Er zijn zelfs geen laadtijden wanneer je van superheld verandert.

Een specifieke releasedatum heeft Sony nog niet bekendgemaakt. Zo vermeldt de trailer nog steeds herfst 2023 als release window.

Een reactie achterlaten