fbpx

Sony test PlayStation VR2 compatibiliteit met PC

playstation vr2 review

Sony heeft aangekondigd dat het momenteel de functionaliteit van de PlayStation VR2 aan het testen is voor PC. De uitgever wil dat de VR-headset probleemloos kan aangesloten worden op pc en je zo ook games met de PS VR2-headset kan spelen.

Via PlayStation Blog laat de uitgever weten dat het de mogelijkheid onderzoekt om de PlayStation VR2 aan te sluiten op de pc en welke uitdagingen dat met zich meebrengt. Als Sony zijn PS VR2-headset op pc werkende krijgt, krijgen spelers immers toegang tot heel wat extra VR-games, buiten het aanbod op PS5.


Dat Sony zo de verkoop van de PS VR2 een extra boost wil geven, speelt ongetwijfeld ook mee. Sinds de launch in februari 2023 lopen gamers niet storm voor de PS5 VR-headset. Vooral door het gebrek aan exclusieve titels die gebruik maken van de technologie.

De uitgever hoopt de pc-ondersteuning voor PlayStation VR2 nog rond te krijgen in 2024. Ook kondigde Sony ook nog een resem nieuwe titels aan voor het platform, zoals Zombie Army VR, Little Cities: Bigger en meer.

Een reactie achterlaten