fbpx

Sony overweegt extra persconferentie op Gamescom

Shuhei Yoshida zei het al: tijdens de voorbije E3 heeft Sony nog niet zijn volledige spierballen getoond. De consolebouwer kan nog het een en ander tonen en heeft bewust nog niet al zijn kaarten gespeeld. Het is goed mogelijk dat ze een extra persconferentie tijdens een Europese beurs houden.

Jim Ryan, de global sales and marketing chief bij PlayStation, verklapte tijdens een interview dat het ‘leuk zou zijn om nog iets te doen in Europa dit jaar’. De voorbije twee jaren was Sony opvallend rustig tijdens Gamescom en hield het geen persconferenties op de Duitse beurs. Dit jaar komt er mogelijks verandering in als we Jim Ryan mogen geloven:


We zijn momenteel aandachtig aan het bekijken wat we gaan doen. Vorig jaar deden we geen Europese persconferentie, een bewuste keuze omdat we heel wat content getoond hadden tijdens E3. Voor dit jaar is het zeker iets dat we overwegen.

Naast Gamescom is de Paris Games Week een kanshebber, maar dit lijkt minder waarschijnlijk. De beurs start pas op 1 november en ligt daardoor enorm dicht bij PlayStation Event PSX dat doorgaat op 9 en 10 december. Gamescom lijkt de grootste kanshebber doordat de beurs eind augustus doorgaat.

Een reactie achterlaten