fbpx

Sony organiseert dit jaar geen PlayStation Experience

Experience

Sony houdt dit jaar geen PlayStation Experience evenement. Dat heeft Shawn Layden, grote baas van Sony Worldwide Studios bekendgemaakt in een PlayStation Blogcast. De reden is trouwens simpel: Sony heeft nog niet veel te vertellen.

Geen vijf-op-een-rij dus voor de PlayStation Experience, want de laatste vier jaar werd op het evenement in december altijd wel iets aangekondigd. Aangezien Sony nog steeds met geen woord repte over PSX 2018, begonnen de fans zich vragen te stellen. Die heeft Shawn Layden nu beantwoord:


“We boeken heel wat vooruitgang met onze games. Nu Spider-Man de deur uit is, kijken we naar 2019 met games als Days Gone en Dreams. Maar dat is niet genoeg om mensen bijeen te brengen voor een event. We willen geen hoge verwachtingen creëren, om daarna mensen teleur te stellen.”

Toch blijft dat een verrassing, want de PlayStation Experience was voor Sony een manier om ook in de winter groot nieuws naar de fans te brengen. Terwijl dat vroeger enkel op E3 kon.

Nu goed, als de uitgever niets te vertellen heeft, heeft-ie niets te vertellen. Maar dan verwachten we uiteraard wel een aankondiging van de PS5 op E3 2019.

Een reactie achterlaten