fbpx

Sony maakt releasedatum Days Gone bekend

Sony heeft in de aanloop naar E3 de releasedatum bekendgemaakt van survivalgame Days Gone. De uitgever deed dat met een korte, maar krachtige trailer vol actie, die ons heel wat nieuwe informatie geeft. O, en die releasedatum? 22 februari 2019.

Voor het eerst krijgen we meer van de dodelijke fauna te zien. De Freakers vormen een immense bedreiging, evenals de hongerige, geïnfecteerde beer waarmee we vorig jaar op E3 kennismaakten. De trailer hierboven introduceert ook poema’s en besmette raven. De vliegbeesten zijn enorm agressief, want als Deacon zich schuilhoudt in een wagen, knallen ze keihard op de voorruit. Creepy!


Daarnaast komen we meer te weten over Rest In Peace – kortweg RIP – een cult die de Freakers aanbidt. De gestoorde kerels kleden zich als Freakers en doden iedereen die geen deel uitmaakt van hun sekte. Door hun geloof weigeren de Rippers de gruwelijke ondoden om te leggen en dat kan van pas komen als je een van hun kampen wil uitroeien.

Gelukkig zet de trailer niet alleen vijanden in de kijker, maar krijgen we ook meer inzicht in een paar maten van Deacon. Zo maken we opnieuw kennis met William ‘Boozer’ Gray: Deacons broeder uit de Mongrel MC. Boozer is een ruige kerel met een cynische blik, die altijd aan de zijde van Deacon staat. Samen proberen ze de apocalyps te overleven.

Verder zien we Alkai Turner, de wapendealer in het Hotsprings kamp en ten slotte maken we kennis met Ada Tucker. De dame was opzichter in een gevangenis in een vorig leven, maar runt nu het Hotsprings kamp voor alle overlevenden.

De releasedatum weten we dus, maar Sony onthult allicht nog veel meer tijdens zijn E3-persconferentie. Hou die zeker in de gaten!

Een reactie achterlaten