fbpx

Sony lanceert jacht op Metal Flowers uit Horizon Forbidden West

Metalflower horizon forbidden west

Wil je een stukje Horizon Forbidden West in real life beleven? Sony heeft op vijf verschillende locaties in België en Nederland levensgrote Metal Flowers uit de game neergepoot. Wie zo’n metal flower vindt en er een selfie mee neemt, maakt kans op een vette Collector’s Edition.

In Horizon Forbidden West bevatten Metal Flowers codefragmenten in de vorm van gedichten over de natuur. Wie ze in real life wil zien moet dan ook op zoek naar groene plekjes. In België kan je ervoor terecht in het park van Tour & Taxis in Brussel en het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom.


Heb je zo’n levensgrote metal flower gevonden? Maak er een selfie mee en post die op social media met #MetalFlower. Uit alle selfies kiest Sony vervolgens vijf winnaars die zo’n coole Collector’s Edition van de game ontvangen.

Speurneuzen kunnen nog op zoek tot en met vrijdag 25 februari. Daarna verdwijnen de Metal Flowers onherroepelijk. En ook jouw kans op zo’n Collector’s Edition.

Tips over de exacte locaties kan je vinden op onze Instagram (check de Stories) en de Twitter van PlayStation België en PlayStation Nederland.

Metalflower

Een reactie achterlaten