fbpx

‘Sony dropt deze week trailer en releasedate The Last of Us 2’

The Last of Us 2

Hoewel Sony dit jaar niet op E3 staat, wil de uitgever toch nog enkele bommetjes droppen voor de beurs begint. Hideo Kojima liet al weten dat hij morgen eindelijk de releasedatum van Death Stranding lost. Daarnaast zou Sony ook de releasedatum van The Last of Us: Part II bekend maken.

Het nieuws komt van twee Spaanse gamewebsites die het nieuws onafhankelijk van elkaar brengen. Gamereactor en Legion de Jugadores schrijven namelijk dat Sony van plan is om op 29 mei nieuwe info over The Last of Us: Part II vrij te geven. Volgens beide websites komt Naughty Dogs langverwachte topper nog dit najaar.


De twee websites vermelden erbij dat ze de informatie gekregen hebben van bronnen die veel weet hebben van de interne operaties bij Sony. Of beide websites spraken met dezelfde bron(nen), is niet duidelijk.

Zou het kunnen dat Sony deze week de releasedatum van Death Stranding én The Last of Us 2 dropt? Het zou alvast sterk zijn, want in tegenstelling tot Kojima heeft Naughty Dog nog niets geteased. Geloof ons, uitgevers en ontwikkelaars houden ervan om een beetje suspense op te bouwen.

Nu goed, het kan altijd dat Sony simpelweg een nieuwe trailer dropt via social media, al lijkt ons dat voor een titel als The Last of Us: Part II behoorlijk banaal. Neem dit gerucht dus gerust met een korreltje zout.

Een reactie achterlaten