fbpx

Snoop Dogg is nu een operator in Call of Duty

Alsof de wereld nog niet gek genoeg is, kan je voortaan als Snoop Dogg over de slagvelden van Call of Duty hollen. De Amerikaanse rapper is nu ook een Operator in de befaamde shooterserie van Activision, compleet met eigen wapens en vuilgebekte oneliners. O ja, en weedkogels.

De Tracer Pack: Snoop Dogg Operator Bundle is verkrijgbaar in de in-game store voor 2400 COD points. Zoals elke andere Operator, heeft de hiphopster een eigen progressie met vier uitdagingen. Al heeft deze artiest toch een paar unieke toevoegingen.


Zo laat Snoop Dogg af en toe wat eigen bewoordingen vallen tijdens de virtuele oorlog. Wees dus niet verrast als je plots wat trash talk te horen krijgt als de rapper je van kant maakt.

Verder heeft Snoop Dogg ook een paar eigenzinnige wapens met opvallende munitie. Elk schietijzer van the man himself vuurt namelijk Green Weed tracer kogels af. Je kan aan de slag met de sniper rifle ’the Bong Ripper’, een assault rifle met de naam West Coast Bling en een SMG die door het leven gaat als Tha Shiznit.

Eerlijk? Misschien wel de meest originele namen die we de afgelopen jaren gezien hebben in Call of Duty. De moeite? Laat het ons gerust weten als je Snoop Dogg in huis haalt.

Een reactie achterlaten