fbpx

Sniper Elite 5 brengt bloederige killshots terug

Zin om opnieuw nazi’s met ongeziene precisie overhoop te knallen? Hou dan Sniper Elite 5 in de gaten. Ontwikkelaar Rebellion Entertainment kondigde de shooter aan met een trailer vol actie. En guess what? Je kan nog steeds testikels kapot knallen in X-ray vision.

Toegegeven, de gevoeligere delen van het lichaam worden niet opgevoerd als doelwit in de bovenstaande video, al is het filmpje er niet minder cool op. Nog steeds mag je als Karl Fairburne schedels laten exploderen en halsslagaders met je bajonet doorprikken. Al vragen wij ons eerlijk gezegd af wat die Sniper nog in de titel doet. De kerel in de video is duidelijk een one man army.


Jouw missie in dit vijfde deel? Droppen op het Franse platteland anno 1944, achterhalen wat Operation Kraken inhoudt en de boel saboteren. Dat doe je met welgemikte schoten, geruisloze infiltraties of simpelweg een tank jacking. We zeiden het al: one man army.

Sniper Elite 5 verschijnt in 2022 voor alle platformen en komt ook vanaf launch naar de Xbox Game Pass. Een exacte releasedatum is er nog niet.

Een reactie achterlaten