fbpx

Skull and Bones onthult roadmap voor eerste jaar

Skull and Bones

Ubisoft heeft in een gloednieuwe video zowel de endgame als de roadmap voor het eerste jaar na launch van Skull and Bones gedeeld. Ook maakte de uitgever de data bekend voor de laatste open beta van het avontuur.

Tijdens het eerste jaar na de launch, mag je het opnemen tegen legendarische piraten zoals Philippe La Peste en de Hubac tweeling. Vanzelfsprekend zijn de confrontaties heel uitdagend, dus zal je strategisch en met een degelijk uitgerust schip te werk moeten gaan.


Om telkens de beste loot en krachtigste wapens te bemachtigen, worden er verschillende World Events georganiseerd om je rijk uit te breiden. Je kan een konvooi van handelaarsschepen overvallen, elite oorlogsschepen naar de haaienkelder sturen of andere gevaartes op zee uitbenen voor talloze resources.

Jij drukt je stempel op de kaart door handelsroutes over te nemen, plantages te stelen en andere productieoorden te veroveren. Door schepen en andere spelers te overvallen, kan je dan inkomsten vergaren om de locaties te upgraden tegen vijandelijke acties.

Ubisoft houdt ook nog een laatste open beta van de game. Die loopt van 8 tot 11 februari op alle beschikbare platformen. Je kan je vooruitgang gewoon overhevelen wanneer je de full game koopt.

Skull and Bones verschijnt op 13 februari.

Skull and Bones roadmap

Een reactie achterlaten