fbpx

Skategame Session heeft releasedatum beet

Session skate sim

Uitgever Nacon en Crea-ture Studios hebben aangekondigd dat de early access periode van Session: Skate Sim er bijna op zit. De game komt op 22 september officieel naar de PS4 en PS55, Xbox-consoles en pc.

De early access van de skatesimulator lanceerde al in 2019 voor pc. En dankzij feedback van de spelers, heeft ontwikkelaar Crea-ture Studios de game sterk kunnen verbeteren.


Session brengt spelers terug naar de populaire skateboarding-scène uit de jaren ’90, waarbij je elke hindernis kan gebruiken om je favoriete tricks uit te voeren. Denk maar aan hellingen, stoepranden, trapleuningen en nog veel meer.

Dankzij de realistische physics in Session voel je de plank letterlijk onder je voeten. En via de True Stance Stick, die je toelaat om beide voeten van je personage afzonderlijk te bewegen via de sticks, kan je de precisie van je bewegingen echt tot leven brengen.

Nadeel is wel dat Session een vrij steile leercurve heeft, net zoals real-life skateboarding. Je zal dus behoorlijk wat moeten oefenen voor je de juiste tricks uit je voeten kan schudden. Eenmaal je een trick geland hebt, kan je die wel vereeuwigen via de video editor.

Vanaf 22 september ook op consoles dus.

Een reactie achterlaten