fbpx

Silent Hill: The Short Message krijgt rating op PS5

Short message

We hoeven waarschijnlijk niet lang meer te wachten op een release van Silent Hill, want een nieuwe titel in de reeks kreeg onlangs een rating in Taiwan. Zo werd Silent Hill: The Short Message voor PlayStation 5 beoordeeld door het Taiwan Digital Game Rating Committee.

Opvallend: in september kreeg dezelfde game al een rating opgeplakt door het Game Rating and Administration Committee of Korea. Niet veel later, in oktober, onthulde uitgever Konami eindelijk een paar nieuwe Silent Hill projecten tijdens een livestream, waaronder Silent Hill 2, Silent Hill: Ascension, Silent Hill: Townfall en Silent Hill f. Merk op dat Silent Hill: The Short Message daar dus niet bij was.


Gelukkig onthult de rating een artwork en ook een beschrijving, die ondertussen helaas verwijderd zijn. De beschrijving luidt ongeveer als volgt:

“Anita bezoekt een verlaten appartement waar ze heeft afgesproken met haar vriendin Maya. Wanneer ze aankomt, raakt ze echter opgesloten in het gebouw en beleeft ze een ware nachtmerrie. Ze moet haar angsten trotseren en de monsters, die door de gangen sluipen, te lijf gaan. Alleen dan kan ze de waarheid onthullen achter de gebeurtenissen die haar gevangen houden. Kan ze ontsnappen voor haar trauma overheerst op haar wil om te overleven?”

Hieronder ook nog het artwork:

Silent Hill

SH Rating

Een reactie achterlaten