fbpx

Silent Hill 2 brengt zijn combat in beeld

Silent Hill

Konami heeft een verse trailer gelost van Silent Hill 2, die de gevechten van de game in de kijker zet. Vanzelfsprekend ziet de combat er volledig anders uit dan in de originele game omwille van het nieuwe perspectief. En dat zorgt voor controverse.

Dat Konami tijdens de State of Play vooral de combat van Silent Hill 2 in the picture zet, weekte heel wat reacties los. Zo reageren fans van de oude games dat de serie nooit om combat draait, maar net het vermijden ervan. En dat de combat die getoond wordt te veel weg heeft van Resident Evil-games.


Dat Silent Hill 2 een stuk fysieker wordt dan het origineel, dat staat vast. Zo kan je de monsters te lijf gaan met een houten balk, al krijg je ook wapens om de gedrochten vanop een afstand van kant te maken. Het monsterdesign ziet er gruwelijk uit, al kunnen de animaties nog beter.

Wanneer de game begint, krijgt hoofdpersonage James een brief van zijn overleden vrouw. Hij zakt af naar Silent Hill, het dorpje waar hij zoveel herinneringen deelt met haar. Hij vindt een vrouw bij Silent Hill Lake die sprekend op zijn overleden echtgenote lijkt. Maar of het zij ook is?

Silent Hill 2 heeft nog geen officiële releasedatum. Hopelijk kunnen we er dit najaar nog mee aan de slag.

Een reactie achterlaten