fbpx

Shooter Bright Memory: Infinite verschijnt op 21 juli

Bright Memory Infinite

Bright Memory: Infinite heeft eindelijk een releasedatum beet. De first-person actiegame verschijnt op 21 juli voor zowel PS5, Xbox Series X en Nintendo Switch. De game heeft op elk platform andere features.

Zo vinden we in de PlayStation Store en in de Nintendo eShop de Gold Edition van de game terug, terwijl de Microsoft Store een Platinum Edition van de titel aanbiedt. Wat het verschil is tussen beide edities is op dit moment niet duidelijk.


Op PS5 en Xbox Series X ondersteunt de game ray tracing aan 60 frames per seconde. Wil je extreem vloeiende actie? Dan kan je ook kiezen voor 120 fps. Helaas hebben we geen idee welke resolutie in die 120 fps modus wordt ondersteund. De PS5 krijgt daarenboven ook nog ondersteuning voor de adaptieve triggers.

Opvallend is dat de Switch-versie niet afspeelt via de Cloud, maar wel native op de hardware van de console. Geen idee wat voor resolutie dat oplevert, maar de titel bevat multi-sampling van TAA anti-aliasing voor een actievolle beleving onderweg. O ja, de Switch krijgt trouwens ook gyro aiming controls.

Een reactie achterlaten