fbpx

Sequel van Ready Player One in de maak

Ready Player One

Binnenkort kunnen we opnieuw afzakken naar The Oasis, want de videogamefilm Ready Player One krijgt een sequel. Dat bevestigt Steven Spielberg die verrassend genoeg niet in de regiestoel, maar een producentenrol op zich neemt.

Dat Ready Player One überhaupt een sequel krijgt, hoeft niet te verrassen, gezien de film het bijzonder goed deed. Hoever de productie van de sequel staat is voorlopig niet bekend, al heeft Spielberg bevestigd dat een vervolg in de maak is (via Showbizz411)


Het is trouwens niet de eerste keer dat we iets horen van een sequel, want Ernest Cline, de auteur van het gelijknamige boek waarop de film gebaseerd is, zei in 2020 al dat er gewerkt wordt aan een sequel. Natuurlijk lag de hele wereld toen stil dankzij de Covid-19 pandemie.

De sequel volgt allicht het verhaal van Ready Player Two, eveneens een boek geschreven door Cline. Daarin gaat hoofdpersonage Wade Watts opnieuw op zoek naar een mysterieuze prijs.

Ready Player One verscheen al in 2018 en zat tjokvol referenties naar videogames. Ongetwijfeld is dat voor het vervolg niet anders.

Een reactie achterlaten