fbpx

Seagate lanceert nieuwe officiële harde schijf voor PS4

Uitgever Sony en technologiereus Seagate hebben een nieuwe Seagate Game Drive aangekondigd. Een officiële harde schijf voor de PS4 die je opslagproblemen van de baan helpt. Volgens Sony is de nieuwe 2TB harde schijf helemaal geoptimaliseerd voor de PS4 en PS4 Pro en kan je er gemiddeld 50 nieuwe games op kwijt.

Gedaan dus met data van je harde schijf te deleten omdat je die nieuwste game wil installeren. Dankzij het coole design past hij ook nog eens perfect bij je PS4-console. Tenzij je dat rode Spider-Man model hebt natuurlijk.


Handig: de harde schijf is Plug & Play en wordt meteen herkend door de PS4. Je hoeft geen extra stopcontact te zoeken, want de stroomvooorziening gebeurt via usb. Net alsof je games opslaat op je interne harde schijf dus.

Fabrikant Seagate heeft in het verleden al externe schijven voor PS4 uitgebracht (tot 4TB zelfs) maar die worden nu vervangen door de nieuwe lijn HDD’s die volgens de fabrikant een stuk performanter werken. Het nieuwe model is volgende week in de VS te koop en heeft een richtprijs van 90 dollar. Een  Europese releasedatum en prijs is nog niet bekend.

Een reactie achterlaten