fbpx

Eerste screenshot van Assassin's Creed Origins gelekt

Ubisoft heeft te kampen met zijn eigen Ubileaks. Na de geruchten over de nieuwe Assassin’s Creed heeft een off-screen afbeelding van de onaangekondigde game zijn weg naar het internet gevonden. Verschillende bronnen bevestigen dat het wel degelijk om een screenshot van Assassin’s Creed Origins gaat.

Het beeld werd geplaatst op Reddit door de gebruiker shoutouttoashraf. De account werd ondertussen verwijderd, maar verwees duidelijk naar Ashraf Ismail, een ontwikkelaar bij Ubisoft die ook aan Assassin’s Creed IV: Black Flag werkte en momenteel bezig is met een onaangekondigd project.


Op de afbeelding is een personage op een boot te zien. Hij is gewapend met pijl en boog en draagt een schild op zijn rug. Dit sluit aan bij deze screenshot die enkele maanden geleden lekte. Verder kan de missienaam ‘Assassinate the Crocodile’ afgelezen worden van het beeld. Als doel staat er ‘Follow Shadya to Khenut’s Villa’. Khenut was een Egyptische koningin en de vrouw van farao Unas. Hierdoor zou de game zich afspelen tijdens de 24ste eeuw voor Christus die in onze geschiedenisboeken gekenmerkt wordt door de vijfde dynastie van Egypte.

Ubisoft gaf officieel aan dat het niet reageert op speculatie. Als alle geruchten kloppen dan verschijnt Assassin’s Creed Origins nog dit jaar. Een volledige onthulling mogen we waarschijnlijk op E3 verwachten.

Assassin's Creed Origins

Een reactie achterlaten