fbpx

Is dit de eerste screenshot van Assassin's Creed Empire?

Op Reddit doet een merkwaardige screenshot heel wat stof opwaaien. Heel wat gebruikers speculeren dat het beeld afkomstig is van de nieuwe Assassin’s Creed-game. De nieuwste telg draagt de codenaam Empire en zou zich afspelen in het oude Egypte.

Op NeoGAF schuimen pientere speurneuzen elke millimeter van heb beeld af om concrete aanwijzingen te vinden. Er werden al tientallen verbanden gelegd met de franchise, maar sommige zijn wel erg ver gezocht.


Feit is dat het schild veel gelijkenissen heeft met het Assassin’s Creed, hoewel het symbool ook dat van de Spartanen kan zijn. Enkele forumgebruikers kaarten aan dat de stijl van het spel verdacht veel lijkt op die van project Osiris. Dit project van Ubisoft werd stopgezet in 2013.

Onderaan de screenshot staat het woord ‘Giza’ te lezen, een overduidelijke verwijzing naar de populaire piramides in Egypte. De setting zou hiermee aansluiten op de eerdere geruchten rond Assassin’s Creed Empire.

Ubisoft heeft nog geen commentaar gegeven op de geruchten. Eerder gaf de uitgever aan dat het druk bezig is om de reeks te verbeteren. Meer op E3?

image1msjufDF4s2jm.png

Een reactie achterlaten