fbpx

Scifi-shooter Quantum Error laat nieuwe gameplay zien

Ontwikkelaar Teamkill Media heeft een nieuwe trailer gedropt van zijn scifi-horrorshooter Quantum Error. De game lijkt een kruising van Dead Space en Doom en stuurt je naar een buitenaardse lab dat overrompeld werd door gedrochten.

Toegegeven, de game kan nog wat ontwikkelingstijd gebruiken. Zo lijken er nog tamelijk wat sound effects afwezig, zijn de animaties best basic en staat de AI van de vijanden nog niet op punt. Maar de sfeer in de bovenstaande gameplay zit alvast goed. Cool is dat je kan wisselen tussen first-person en third-person view. Om die brute kills van zo dicht mogelijk te ervaren.


In Quantum Error kruip je in de huid van brandweerman Jacob Thomas die overlevenden uit een gebouw moet redden nadat het aangevallen werd door een onbekend wezen. Je avontuur brengt je onder andere naar Mars en Jupiter. Als dat maar goed afloopt.

De game staat gepland voor release in 2021, al vinden wij dat na het zien van deze gameplaytrailer behoorlijk ambitieus. Onze gok is dat-ie zal verschuiven naar volgend jaar. Quantum Error is ontwikkeling voor PS4, PS5, Xbox Series X en pc. Wat denk jij ervan?

Een reactie achterlaten