fbpx

‘Scenario van Uncharted 2 film is al geschreven’

uncgarted 2 movie.jpg

Goed nieuws voor fans van Tom Holland, want een tweede Uncharted-film komt eraan. Acteur Mark Wahlberg, die Victor ‘Sully’ Sullivan speelt in de film, onthulde dat het scenario voor de sequel reeds geschreven is.

Wahlberg onthulde het nieuws tijdens een interview met The Direct. Zo liet de acteur vallen dat het script al af is. O ja, en de snor van Sully maakt ook een comeback:


‘Ik heb verschillende ideeën gehoord. Ik weet dat het scenario geschreven is, maar ze zijn nog aan het finetunen. In de sequel zou ik de hele tijd een snor hebben. Logisch natuurlijk, want in de laatste scène van de eerste film duikt die snor ook al op.’

Wahlberg geeft ook toe dat hij onzeker was over de snor. Zo vertelt de acteur dat het behoorlijk lang duurde om zijn snor te laten groeien. Aanvankelijk was een vals exemplaar zelfs een optie, maar dat voelde helemaal niet goed. Toen zijn snor eenmaal volgroeid was, kreeg hij wel positieve reacties:

‘Toen ik uiteindelijk een snor had, vonden mensen dat echt geweldig. Maar het zorgde ook voor een leuke afsluiter voor de film. Als de tweede film nog beter kunnen maken dan de eerste, dan zou ik zeker terugkeren. Maar op dit moment weet ik er nog te weinig van.’

Dat die tweede Uncharted er komt, is allicht een kwestie van wanneer. Hoewel de critici niet zo enthousiast waren over de film, bracht hij genoeg op. Zo had de film een budget van 120 miljoen dollar en bracht hij uiteindelijk zo’n 400 miljoen dollar in het laatje.

Een reactie achterlaten