fbpx

Saints Row reboot toont eerste gameplay

Ontwikkelaar Volition heeft ons op de eerste gameplayvideo van de Saints Row reboot gerakteerd. En die biedt ons vooral een eerste glimp van Santo Ileso, de nieuwe metropool waar jij en je bende de criminale ladder moet zien op te klimmen. We zien vooral sfeerbeelden van de nieuwe stad en die zien er allesbehalve slecht uit.

In de video valt meteen op dat Santo Ileso dag en nacht verschil is met Steelport. De nieuwe stad leunt eerder aan bij steden uit het Amerikaanse Zuidwesten en doet eerder denken aan GTA San Andreas. Santo Ileso wordt omgeven door een gigantische woestijn, waar we allicht verschillende bendeoorlogen zullen worden beslecht.


De Saints Row reboot gaat voor meer realistische graphics. Ondanks de ruwe afwerking – deze beelden zijn afkomstig uit de alfaversie – hangt er tonnen sfeer in de straten van Santo Ileso. Inwoners doen hun ding, terwijl je geniet van een wandeling… tot er een shoot-out losbarst natuurlijk.

Saints Row verschijnt op 25 februari 2022 op alle platformen. Hopelijk kunnen we de openwereldgame snel al even onder handen nemen tijdens een hands-on.

Een reactie achterlaten