fbpx

Rocksteady: ‘Suicide Squad is onze grootste verhaalgame ooit’

suicide squad kill the justice league

Rocksteady Studios, ontwikkelaar van de Batman Arkham-games, heeft onthuld dat Suicide Squad: Kill the Justice League hun grootste game is op vlak van verhaal.

Het lijkt erop dat de nieuwe co-op shooter niet alleen een gigantische openwereld speeltuin heeft, maar ook heel veel verhaal. Product director Darius Sadeghian liet aan Play Magazine weten dat de game op vlak van verhaalvertelling verder bouwt op de Arkham-trilogie.


Zo bevat Suicide Squad volgens Sadeghian hetzelfde DNA als de Arkham games. Diezelfde fundamentele elementen van verhaal en personages staan hier centraal, wat van Suicide Squad de grootste verhaalgame maakt die Rocksteady ooit ontwikkelde.

Nochtans duurde het een tijdje voor de game daar geraakte. Zo werd de titel verschillende keren uitgesteld. Toen een gloednieuwe reveal vorig jaar allerlei microtransacties aan het licht bracht, werd de releasedatum uiteindelijk verschoven naar 2 februari 2024.

In de shooter neem je het als één van de vier leden van de Suicide Squad op tegen de superhelden van de Justice League die gebrainwasht zijn door superslechterik Brainiac.

Benieuwd of Suicide Squad: Kill the Justice League zijn verwachtingen kan inlossen

Een reactie achterlaten