fbpx

Rockstar: “We willen blijven singleplayerverhalen vertellen in het GTA-universum”

GTA 6

Of Rockstar na het succes van GTA Online nog zin heeft in het vertellen van een singleplayerverhaal? Zeker en vast. In een interview met GQ-Magazine geeft Rockstars design director Scott Butchard mee dat er zeker nog singleplayerervaringen in het GTA-universum komen. Al blijft hij verder vaag met details.

Het interview werd gepubliceerd ter gelegenheid van The Cayo Perico Heist, de grote update van GTA Online die live ging op 15 december. Voor het eerst kan je die heist ook op je eentje spelen, waarna Butchard gevraagd wordt of we nog meer singleplayercontent mogen verwachten.


Volgens Butchard zal je in de toekomst vaker singleplayer- en multiplayercontent zien samensmelten. Spelers moeten de content zowel samen als alleen kunnen spelen. Op de vraag of Rockstar – gezien het succes van GTA Online – nog wel singleplayerverhalen wil vertellen, antwoordt Butchard ‘vast en zeker’.

Rockstar maakte bekend GTA V in 2021 ook naar PS5 en Xbox Series X te brengen. GTA Online wordt binnenkort ook als gratis standalone-ervaring uitgebracht. Fans gaan er van uit dat de ontwikkelaar al geruime tijd aan Grand Theft Auto 6 werkt. Al lost Rockstar er geen letter over.

Een reactie achterlaten