fbpx

‘Rockstar werkt aan Red Dead Redemption remaster’

Red Dead Redemption Trailer

Hier een gerucht waarvan wij van harte hopen dat het klopt: Rockstar Games zou werken aan remaster van westerntopper Red Dead Redemption. Rockstar zou de remaster onthullen na de release van GTA: The Trilogy – The Definitive Edition.

Rockstar Mag is een Franstalig YouTube-kanaal dat al vaker correcte info deelde over Rockstar-titels. Maar we moeten toegeven: hun nieuwe statement blijft best vaag. Zo kreeg het kanaal de vraag of de Red Dead Remaster slechts een roddel is of ook effectief zal verschijnen. In een video vertelt hij dat de remaster er absoluut aankomt.


Presentator Chris haalt aan dat hij afgelopen zomer opgevangen heeft dat het project nog steeds in ontwikkeling is (check de video @ 11:09). De game zou na de remaster van GTA Trilogy volgen, op voorwaarde dat die bundel een succes is. Iets wat Take-Two Interactive volgens hem altijd doet: het succes van het vorige project evalueren om een nieuwe ontwikkeling in gang te trappen.

Hoe lang die Red Dead Redemption remaster op zich laat wachten? Dat is niet bekend. Ook niet op welke platformen de game zou verschijnen. Wij hopen stiekem dat Rockstar de eerste game hermaakt met de engine van deel 2 en een Red Dead Redemption bundel met beide games. Voor PS5 en Xbox Series X graag.

Nu goed, we zullen het zien als het zover is, maar Rockstar Mag lijkt in ieder geval overtuigd dat de game er zeker komt. Fingers crossed dus…

Een reactie achterlaten