fbpx

‘Rockstar werkt aan meerdere onaangekondigde games’

Alweer een sappig gerucht uit de stal van Rockstar. Volgens een voormalig werknemer van de studio werkt de ontwikkelaar aan meerdere projecten tegelijkertijd. Waarvan er nog geen enkel onthuld is. Nu goed, uiteraard hebben we dat al eerder gehoord, maar het feit dat dit weetje bevestigd wordt door een ex-werknemer is best interessant.

Het nieuws kwam aan het licht dankzij Angith Jayarajan, die onlangs in gesprek was met StayAbode. De werknemer sprak over zijn carrière als 3D artist bij Rockstar India:


“Bij Rockstar heb ik gewerkt aan Red Dead Redemption 2 en zelfs enkele games die ik niet mag vernoemen. “

Helaas ging hij daar niet verder op in, maar het bevestigt we de geruchten over Bully 2, die al een tijdje de rond doen. Of we de game ooit nog zullen zien, is nu onzeker.

Daarnaast vlogen de roddels omtrent GTA 6 ons ook al om de oren. Zo lekte bijvoorbeeld een lijst van mechanismen en gameplay-elementen van de game. Al is het niet duidelijk of daar effectief iets van klopt.

Vanuit een marketing standpunt zijn er zelfs argumenten te vinden voor een sequel op L.A. Noire. Rockstar dropte namelijk al een remake voor die game. En ook de VR Case Files blijven opduiken voor meerdere VR Headsets. Via de verkochte exemplaren zou Rockstar dus de populariteit van die franchise kunnen meten.

Welke game zouden jullie graag zien? GTA 6? Bully 2? Of L.A. Noire 2?

REACTIES (1)

  1. Damadtree

    GTA6 uiteraard het liefst, maar Bully 2 zou ik liever eerst zien zodat ze al wat ervaring hebben met de next-gen consoles alvorens er GTA6 op te releasen.

Een reactie achterlaten