fbpx

Rockstar updatet domeinnamen ‘GTA 6’ en ‘Vice City’

GTA 6

Take-Two Interactive, het moederbedrijf van Rockstar Games, heeft zonet de domeinnamen ‘gtavi.com’ en ‘gtavicecityonline.com’ stilletjes geüpdatet. Dit nadat al maanden geruchten de ronde doen dat Grand Theft Auto 6 zich zal afspelen in het zonnige Vice City. Krijgen we binnenkort eindelijk de officiële onthulling?

Het nieuws werd voor het eerst gespot en gedeeld op Reddit. Moederbedrijf Take-Two heeft zowel gtavicecityonline.com als gtavi.com officieel geregistreerd. De technische details van de registratie kan je hier bekijken. Krijgen we eindelijk de onthulling van de nieuwe GTA? Is het standaardprocedure om mogelijke domeinnamen te blokkeren. Of houdt Rockstar ervan om het publiek bezig te houden?


Wat het ook is: het is ondertussen al zeven jaar geleden dat GTA V verscheen en ook Red Dead Redemption 2 hebben we ondertussen twee jaar achter de rug. Hoog tijd deze voor een aankondiging. Eerder deze maand tweette 80’s electro-producer Vector Hold dat hij en andere synthwave-muzikanten zijn gecontacteerd door de juridische dienst van Rockstar. Onderwerp: copyrights clearen om te werken aan de soundtrack van Grand Theft Auto 6. Hij verwijderde zijn tweet meteen.

vice city

De klokkenluider die al eerder verschillende GTA Online updates voorspelde én de GTA V port voor PS5 en Xbox Series X, berichtte ook al dat de openwereldgame voor deel 6 terug zou keren naar Vice City. Whishful thinking of mogen we op PS5 en Xbox Series X terugkeren naar de jaren’ 80?

REACTIES (1)

Een reactie achterlaten