fbpx

Rockstar reageert op GTA 6 leak: ontwikkeling komt niet in gedrang

GTA 6 2

Rockstar Games heeft gereageerd op het gigantische GTA 6 lek dat dit weekend plaatsvond. De ontwikkelaar bevestigt dat zijn netwerk inderdaad is gehackt door derden en videobeelden van een vroeg versie van GTA 6 zijn gestolen. De hack zou echter geen impact hebben op de ontwikkeling van GTA 6.

Op zijn socials meldt Rockstar Games dat het ontzettend teleurgesteld is dat er zoveel details van GTA 6 op deze manier zijn gelekt. Rockstar ijvert er naar eigen zeggen naar om een ervaring af te leveren die alle verwachtingen overtreft.


De ontwikkelaar stelt ook gerust: de ontwikkeling van GTA 6 of andere projecten komt hierdoor niet in gedrang. Wanneer de tijd rijp is zal Rockstar de volgende Grand Theft Auto op een gepaste manier onthullen.

Van een uitstel van GTA 6 is op dit moment dus geen sprake. Al weten we nog niet wanneer GTA 6 precies zal komen. Of officieel onthuld worden.

Alles over het gigantische GTA 6 lek kan je trouwens hier terug vinden. Het officiële statement van Rockstar kan je hieronder lezen.

 

Een reactie achterlaten