fbpx

Rockstar lekt afbeeldingen GTA Trilogy Remaster in eigen launcher

GTA trilogy remaster

Er zijn alweer bewijzen opgedoken dat de beruchte GTA Trilogy Remaster in de maak is bij Rockstar Games. Opvallend genoeg komen de bewijzen deze keer van de ontwikkelaar zelf. Zo zijn in de nieuwste update van de Rockstar Launcher op pc afbeeldingen gevonden die verwijzen naar de trilogie.

Dat de trilogie er binnenkort aankomt, staat zo goed als vast. Vorige week kreeg de game al een rating in Zuid-Korea en nu dit. Eerst doken afbeeldingen van een datamine op GTAForums op. Afbeeldingen die zowel het logo van GTA III, San Andreas en Vice City bevatten. Opvallend: de nieuwe logo’s krijgen een gouden rand om zich heen.


Niet veel later werden ook afbeeldingen gespot voor de trophies/achievements van de bundel. Je zal er hieronder ongetwijfeld enkele herkennen.

GTA logos

In augustus liet Kotaku al weten dat een GTA Trilogy Remaster in de maak was bij Rockstar Dundee. Zo beweerde de website dat de games geremastered werden met behulp van de Unreal Engine, wat een combinatie van retrographics in een nieuw jasje oplevert.

Via de Zuid-Koreaanse gamekeuring werd ook de officiële naam van de bundel bekend: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition.

Nu het zo goed als duidelijk is dat de remaster er wel degelijk komt, mag Rockstar de game van ons wel onthullen. Wat denken jullie? Scheuren we met kerst opnieuw door de straten van Vice City en Las Venturas? Wij zouden het alvast niet erg vinden.

GTA Trilogy

Een reactie achterlaten