fbpx

Rockstar en Solomun lanceren muziekvideo volledig gemaakt in GTA V

Dat Rockstar perfect weet hoe marketing in elkaar zit, daar bestaat geen twijfel over. Na de sterkte start van de After Hours-update in GTA Online, vond de ontwikkelaar het tijd om de unieke muziek van de update in de kijker te zetten. Daarvoor werkte het samen met een van Los Santos’s resident dj’s in de komende weken: Solomun. De nieuwste muziekvideo van de artiest, Customer is King, is volledig opgenomen in de wereld van GTA V.

Het clipje is meteen de honderdste release voor Solomuns platenlabel Diynamic Music en werd opgenomen in samenwerking met Rockstar. In de video zien we de Solomuns digitale zelve, die van Lamar de opdracht krijgt om leveringen te maken in Los Santos. En dat terwijl er zich allerlei chaos afspeelt op de achtergrond. Een kijkje waard, dus check ‘m zeker hierboven.


Wie nog meer wil zien van Solomun, moet de komende weken zeker inloggen in GTA Online. Hij brengt samen met andere dj’s Tale of Us, Dixon en The Black Madonna vette beats naar Los Santos. Niet vergeten dus.

Afgelopen weekend stond Solomun op Tomorrowland. Hieronder zijn set om alvast in de stemming te komen.

Een reactie achterlaten