fbpx

After Hours update van GTA Online is beschikbaar

dj

Let’s get this party started! Rockstar heeft eindelijk de After Hours update voor GTA Online gelanceerd. Tijd om je eigen nachtclub te openen, de beste dj’s uit te nodigen en op de achtergrond je criminele imperium draaiende te houden.

Met de hulp van Gay Tony bepaal je het design, de sound systems en dj van je club om het nachtleven van Los Santos in overdrive te gooien. Natuurlijk is je club slechts een cover voor illegale activiteiten. Maar om niet op te vallen heb je wel een uitstekende disc jockey nodig.


Vier gerenommeerde DJ’s draaien hun platen binnenkort in Los Santos, te beginnen met Solomun op op 24. Een week later, op 31 juli volgt Tale of Us. In augustus worden de beats verzorgd door Dixon op 7 augustus en The Black Madonna op 14 augustus. Op die manier blijven je bezoeker tevreden.

De echte actie speelt zich natuurlijk af in het warenhuis van je club. Elke soort business kan van hieruit gemanaged worden met behulp van sub-managers. Elke warenhuis wordt standaard uitgerust met een Vapid Speedo Custom, voor een snellere distributie van goederen. Je kan de kar zelfs pimpen met pantserplaten en machinegeweren voor de ultieme bescherming. Wie toch iets meer zekerheid kan zich nog de Maibatsu Mule Custom of de MTL Pounder Custom.

De wagens zal je nodig hebben, want Rockstar introduceert de nieuwe business battles. Daarbij worden in Freemode Cargo Drops gemaakt, die je kan strikken voor je business. Al kan iedereen ermee aan de haal, dus transformeert Los Santos tijdens deze momenten al snel in een oorlogszone.

Verder zijn er nog tal log-in bonussen, nieuwe voertuigen en guest list rewards, die je op de newswire van Rockstar zelf kan checken. Zeker doen, dus!

Een reactie achterlaten