fbpx

Rockstar brengt geen grote updates meer uit voor Red Dead Online

Red Dead Online

Wie had gehoopt op nog grote updates voor Red Dead Online, moeten we teleurstellen. Ontwikkelaar Rockstar heeft bekendgemaakt dat het enkel nog kleine events zal houden in de online wereld van Red Dead Redemption 2, maar een grote update zit er niet meer in. In plaats daarvan gaat die focus naar de productie van GTA 6.

In een nieuwe blogpost meldt Rockstar dat de laatste jaren meer en meer geïnvesteerd heeft in de ontwikkeling van het volgende deel in de Grand Theft Auto-reeks. Om die reden wil de studio de ondersteuning van Red Dead Online anders aanpakken.


Er zullen nog maandelijkse events plaatsvinden en via updates zal Rockstar de game blijven optimaliseren. De studio blijft verder bouwen op bestaande modi en zal ook nieuwe Telegram missies toevoegen. Uitgebreide, gethematiseerde updates zullen echter niet meer gelanceerd worden.

Rockstar bedankt alle spelers voor hun blijvende steun en laat tegelijkertijd weten dat het stilaan de stekker uit Red Dead Online trekt. Althans wat nieuwigheden betreft. Best vreemd, aangezien GTA Online veel ouder is en die game veel meer ondersteuning krijgt.

Maar kom, zolang het ten goede komt van GTA 6, kunnen we het nog door de vingers zien, toch? Wat denken jullie?

Een reactie achterlaten