fbpx

Rocken met zombies in nieuwe Dead Island 2 expansie

SoLA Dead Island 2

Na de Haus uitbreiding van Dead Island 2, heeft Dambuster Studios nu ook de SoLA expansie voor de zombiegame gelanceerd. Als je dacht dat het vorige hoofdstuk al bruut was, dan kan je je nu helemaal uitleven. De uitbreiding brengt je naar een festivalweide waar een zombiehorde stevig aan het feesten is.

Geen levende ziel te bespeuren op het SoLa festival, wel een heleboel rottende festivalgangers. Op de tonen van de festivalmuziek mag je de zombies doodmeppen, vierendelen, fileren en de schedel inslaan. De moshpit was nog nooit zo bloederig.


Natuurlijk vind je op de festivalweide ook tal van leuke apparatuur om de verdelging van hersenvreters te bespoedigen. Een gigantische waaier met vlijmscherpe wieken? Het perfecte hulpmiddel om zombiesoep te maken! De ingrediënten lopen toch al rond…

Dat Dead Island 2 de gruwelfactor opnieuw een tikkeltje hoger zet, is bij dezen weer bewezen. Al moeten we toegeven: ook wij zouden een tripje naar dit geschifte feest zien zitten. Ga jij afzakken naar het bloedrode festival?

Een reactie achterlaten