fbpx

RoboCop: Rogue City dropt nieuwe gameplay

RoboCop

Wie zit te wachten op een degelijke RoboCop game, heeft misschien . Dankzij uitgever Nacon hebben we een nieuwe trailer gekregen van RoboCop: Rogue City en die bestaat volledig uit gameplay. Of toch bijna. De game verschijnt in september.

In de video hieronder patrouilleert cyborg agent Alex Murphy door de straten en komt-ie even later terecht in een oude arcadehal. Uiteraard is er een illegale drugsoperatie aan de gang, dus mag hij de criminelen opkuisen met een heleboel kogels, na een kort onderzoek…


Ziet er behoorlijk bruut uit, want RoboCop gebruikt duidelijk een wapen van hoog kaliber. Al moet gezegd dat deze game uit de handen komt van Teyon, de studio achter Rambo: The Video Game en Terminator Resistance. Toegegeven, die laatste had wel een uitstekende verhaal, maar qua gameplay laten de titels veel te wensen over. Eerst zien of RoboCop de lat dus wat hoger legt, voor we enthousiast worden over deze game.

RoboCop: Rogue was oorspronkelijk gepland voor juni, maar verschijnt nu pas in september. Lijkt ons een goede zet, want in juni verschijnen kleppers als Final Fantasy XVI, Diablo IV en Street Fighter 6.

Een reactie achterlaten